.st0{fill:#FFFFFF;}
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"70cf1":"Royal Blue"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Word Financieel intelligent en maak de beste geldkeuzes.

Ontdek hoe je makkelijk geld kunt besparen, meer geld kunt gaan verdienen en hoe je een vermogen kunt opbouwen. Stapsgewijs naar een financieel gezonder leven.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"55c7c":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"55c7c":{"val":"var(70cf1)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"55c7c":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Ontdek de mogelijkheden

Review: Preston Palace in Almelo [+VIDEO] 

 september 12, 2018

Door  KramerTalks

Op vakantie gaan in Nederland is goed mogelijk. Waan jezelf in een subtropisch zwemparadijs, krijg een adrenalinekick op de indoor-kermis en laat je ’s avonds meeslepen door live muziek. Dat is toch door en door genieten. Natuurlijk heb ik het over Preston Palace in Almelo. KramerTalks is langs geweest om even heerlijk te ontspannen en deze ervaring met jullie te delen. Onderaan dit artikel vind je een impressie video dat wij hebben gefilmd in 4K UHD. Geniet ervan.

Een stoplicht springt op rood, een ander weer op groen. In Almelo is altijd wat te doen.

Over Preston Palace

Preston Palace is een hotel met alle faciliteiten onder één dak gevestigd in Almelo. Het hotel was vroeger het Prinses Irene Ziekenhuis, in 1987 werd het ziekenhuis verkocht en in 1990 opende Preston Palace haar deuren. Door de jaren heen is er veel veranderd en is het een pracht locatie om vakantie te vieren voor jong en oud. Heel het jaar door kun je een weekje weg boeken naar dit hotel of je kunt voor een dagarrangement kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld aan de kou ontsnappen en liggen in het subtropisch zwembad.

All-in / All-inclusive

Wanneer je verblijft bij Preston Palace zit alles bij de prijs in. Dit is iets waar ik zelf heel erg blij van word. Het onbijt, lunch en avondeten zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Maar niet alleen dat, de gehele dag door kun je op meerdere plekken gratis eten en drinken, ook alcoholische dranken. De bowling- en midgetgolf baan zijn ook (gratis) onbeperkt te gebruiken, zelfde geld voor het indoor-kermis, zwembad, snooker, biljart, bioscoop, spelotheek, uitgaanscentrum en ga zo maar door. Bij Preston Palace is all-inclusive ook echt all-in. Hieronder nog een completer lijst van wat er allemaal inbegrepen zit.

✔ Hotelkamer voorzien van douche, toilet, telefoon, draadloos internet (WIFI) en TV. Er zijn één-, twee-, drie-, vier-, vijf- en zespersoonskamers.
✔ Uitgebreid ontbijt-, lunch- en dinerbuffet (lunchbuffet alleen met verblijf vanaf 2 nachten)
✔ Koffie, thee, gebak, luxe koeken in de koffiecorner
✔ Alle consumpties. Zowel binnen- als buitenlands gedistilleerd. Ook uw likeurtje bij de koffie!
✔ Centrale bar dagelijks vanaf 10:00 uur geopend voor consumpties
✔ Diverse sfeervolle kroegjes in de barstraat (’s avonds geopend, aantal geopende barren is afhankelijk van het aantal bezoekers)
✔ Spelfaciliteiten, zoals bowlen, midgetgolf, snooker en biljart
✔ Toegang tot de indoor-kermis
✔ Toegang tot de bioscoop (elke avond filmvoorstelling)
✔ Toegang tot het zwemparadijs met whirlpools, stoombad en zonnehemels (van 09:00 tot 22:00 uur geopend)
✔ Spelotheek met springkussen en klim- en klauterattributen voor kinderen t/m 7 jaar
✔ Avondentertainment zoals live-muziek, drive-in show en/of karaoke
✔ Gratis parkeren op het terrein van Preston Palace

Erg geschikt voor kinderen

Buitenom dat het voor jezelf erg fijn is dat je niks hoeft te laten om het geld, is het ook leuk voor de kinderen. Zij kunnen zo vaak als zij willen gebruik maken van de speelhallen, kermis en andere zaken waar kinderen helemaal dol op zijn, zonder zich te hoeven melden bij papa en mama voor weer wat kleingeld. Zij kunnen dus helemaal los gaan. Dit concept maakt Preston Palace ook erg geschikt voor kinderen. Zij beleven echt de tijd van hun leven en alles gebeurd onder één dak. Je kunt samen midgetgolfen, bowlen, relaxen in het zwemparadijs en daarna een paar keer over de kop in de attracties.

Het subtropisch zwembparadijs

Het subtropisch zwemparadijs is niet te beschrijven in woorden. Het zwembad bij Preston Palace ziet er prachtig uit. Het is een soort van tropische jungle. Je zwemt tussen de klaterende watervallen, jungledieren en rotsen. Als jij naar boven kijkt zie je een prachtige sterrenhemel. Het relaxte sfeertje, de sauna’s, stoombaden en whirlpools zorgt ervoor dat jij helemaal tot rust kunt komen in deze omgeving. Je hebt echt het gevoel dat je aan het zwemmen bent in een subtropisch klimaat, maar het is toch echt in Nederland. Natuurlijk is er ook gezorgd voor gratis koffie, thee, fris, ijs en fruit. Apart bij het zwembad is er een wellness met fijne relax faciliteiten. KramerTalks heeft in overleg met Preston Palace prachtige opnames mogen maken van het subtropisch zwemparadijs. Onderaan het artikel vind je de beelden.

Indoor-kermis

Ben je helemaal tot rust gekomen is het tijd om weer goed door elkaar geschud te worden op de indoor-kermis. Het verbaasde mij echt hoe groot het nog is, want hetzelfde geld voor alle andere faciliteiten: het is onder één dak. Er zijn attracties voor zowel jonge kinderen als al echte tieners en volwassenen. Zo kun je een whiplash oplopen in de botsauto’s, misselijk worden in de octopus en daalt al het bloed naar je hoofd in de energy storm. Deze attractie zet namelijk jouw wereld compleet op zijn kop. Zo zijn er nog meer attracties, dat kun je bekijken in onze video.
Mocht je nou een sterke maag hebben, kun je ook hier eten en drinken.

Uitgaanscentrum

Natuurlijk is er ook goed gedacht aan de volwassenen, zo zijn er meerdere uitgaanslocaties bij Preston Palace. Zo kun je hangend aan de bar de ober vragen om een biertje of helemaal los gaan op de dansvloer (eventueel ook met een biertje?). Voor de mensen die liever zitten en genieten van live muziek, ook hier is voor gezorgd. Al is het wel moeilijk om stil te blijven zitten bij zulk gezellig muziek. Regelmatig komen er ook grote artiesten optreden bij Preston Palace, bijwonen van deze optredens zit allemaal bij de prijs inbegrepen.

Mijn mening

Preston Palace vind ik een uitermate slecht hotel, slechte service en weinig faciliteiten. Niet geschikt voor kinderen, een dag daar rondlopen is wel genoeg. Je leest het goed, het onbeperkte gratis drank is nog niet naar je hoofd gestegen, het staat er toch echt. Preston Palace vind ik een toplocatie om je vakantie te vieren of om gewoon even tussendoor te doen. Het is geschikt voor zowel jong als oud. Je kunt de drukte opzoeken, maar ook lekker rustig aan blijven doen en ontspannen. Er zijn zoveel faciliteiten en punten waar ik het nog graag met jou over wil hebben, maar dan word het artikel wel vijf keer zo lang. Weet niet of je daar zo vrolijk van wordt. Het subtropisch zwembad is geweldig, net zoals de restaurants dat daar te vinden zijn waar jij onbeperkt kunt genieten van heerlijk eten.

Vergeet ook niet dat er kunt midgetgolfen, bowlen, vals zingen tijdens de karaoke, eten, zwemmen, uitgaan, eten, klimmen en klauteren en je kunt er heerlijk eten. Daarna lijkt het mij niet verstandig om een bezoek te brengen aan de indoor-kermis. Het is een top hotel met alle faciliteiten onder één dak, jij kunt je hier zeker vermaken. Een midweek of lang weekend is precies lang genoeg.

Preston Palace is the Palace to be.

Preston Palace aanbiedingen / kortingen

KramerTalks heeft op dit moment helaas geen speciale aanbiedingen voor jou beschikbaar. Wel zijn er regelmatig scherpe deals te vinden op hun website dus zal jullie adviseren om daar gewoon eens even een kijkje te nemen. Klik hier om naar hun website te gaan.

Impressie van Preston Palace in Almelo 2018 4K [Ultra HD]

Planning KramerTalks

Ben jij benieuwd wanneer er weer een nieuw bericht verschijnt op KramerTalks? Check dan gauw even de planning!

KramerTalks


Your Signature

Gerelateerde berichten:
Laat een reactie achter:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"07932":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"07932":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"07932":{"val":"rgb(72, 154, 247)","hsl":{"h":211,"s":0.91,"l":0.62}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Get in touch