.st0{fill:#FFFFFF;}
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"70cf1":"Royal Blue"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Word Financieel intelligent en maak de beste geldkeuzes.

Ontdek hoe je makkelijk geld kunt besparen, meer geld kunt gaan verdienen en hoe je een vermogen kunt opbouwen. Stapsgewijs naar een financieel gezonder leven.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"55c7c":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"55c7c":{"val":"var(70cf1)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"55c7c":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Ontdek de mogelijkheden

Review: Perfect slapen in 7 stappen 

 september 14, 2018

Door  KramerTalks

Een hele hoop mensen kampen met slaapproblemen. Voor sommige lijdt hun leven er zelfs onder, bewust of onbewust. Het is een geaccepteerde feit, ik slaap nou eenmaal slecht. Moe en futloos stap je toch je bed uit als de wekker gaat, het is tijd om te werken. Na het werken kom je moe thuis, kom je alsnog lastig in slaap en herhaald dit cyclus zich. Schandalig eigenlijk hoe wij met ons zelf om gaan, maar wat kun je er tegen doen. De heer William van der Klauw is slaapdeskundige en auteur, een mooie combinatie. Hij heeft een oplossing gerealiseerd genaamd Perfect slapen in 7 stappen die jou van je slaapproblemen af kunt helpen. KramerTalks heeft deze methode aangeschaft en is er mee aan de slag gegaan. Hier lees jij onze ervaring.

Belangrijk voordat je verder leest…

Persoonlijk heb ik altijd gedacht dat ik altijd goed sliep. Binnen een kwartier viel ik altijd wel in slaap en kwam de nacht in één keer door zonder wakker te worden. Ook kwam ik aan genoeg uren, soms wel 9 uur. Omdat er mensen om mij heen zijn die wel slaapproblemen hebben en ik wel erg benieuwd ben wat deze methode inhoud heb ik de cursus/methode toch aangeschaft. Tijdens het volgen ervan ben ik erachter gekomen dat mijn nachtrust toch niet zo goed is als ik in eerste instantie dacht. Later in dit artikel ligt ik dit verder toe. Mocht jij dus ook denken dat je geen slaapproblemen hebt, is het toch interessant om dit eens te proberen. We slapen overigens een groot deel van ons leven, dus waarom daar niet het beste van maken?

Herken jij één of meerdere punten

Deze methode is mogelijk iets voor jou wanneer jij…

… je vaker moe en lusteloos voelt dan je zou willen zijn.
… vaak met zorgen en angst kijkt naar de volgende dag.
… je vaak afvraagt hoe het zou zijn om meer energie te hebben.
… wilt stoppen met (verslavende) slaappillen of niet aan wilt beginnen.
… je druk maakt om je gezondheid door je slaapproblemen.
… verlangt naar een goede nacht slaap.

LET OP: KramerTalks maakt gebruik van een kortingspagina.
Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina! De link hieronder stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent:

Perfect slapen in 7 stappen

Wat krijg jij na het aanschaffen

Na het aanschaffen krijg je direct in je mail de factuur en betaalbevestiging van het product. Een paar minuten daarna kreeg ik persoonlijke gegevens waarmee er ingelogd kan worden op de website. Hier heb je een handig overzicht van de slaapverwekkende (digitale) producten. Onder andere was hier het e-boek te vinden waar het allemaal om draait, hier neemt hij met jou de 7 stappen die nodig zijn om beter te kunnen slapen.

Gratis waardevolle bonussen

Zo vlot als ik ben merkte ik op dat ik veel meer zaken kon downloaden dan alleen de desbetreffende e-boek. Het blijkt dat je tijdelijk gratis extra bonussen erbij krijgt. Deze bonussen zijn echt een mooie toevoeging op het geheel. Zo krijg jij bijvoorbeeld:

✔ Kalmeer je gedachten: 10 bewezen technieken
✔ Welterusten-snacks Receptenboek
✔ Slaapwijzer.net supplementengids
✔ Crystal Waters 90bpm relax-muziek

Een fysiek boek

Vermoedelijk heb ik echt zitten slapen tijdens het bestellen van dit product. Terwijl ik rustig mijn e-boek aan het lezen was, kwam er (ongeveer een uur na het bestellen) een mail binnen van de pakketdienst, uw pakket is verzonden. Met als afzender William van der Klauw.

Gelijk maar even mijn bestelling erbij gepakt en erachter gekomen dat je het boek ook (gratis) fysiek thuis gestuurd krijgt. Dat was toch echt wel een positieve verassing. Het is veel fijner om een boek ’s avonds te lezen dan de digitale versie. Het pakket is netjes de volgende dag bij mij thuisbezorgd via de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

Perfect slapen in 7 stappen | KramerTalks

Checklist ✔

Ook krijg jij er een checklist bij die je kunt uitprinten. Het is een checklist dat gebaseerd is op maandag t/m zondag en je dan wekelijks kunt herhalen. Omdat ik wou ervaren wat Perfect slapen in 7 stappen voor mij kon betekenen, ben ik heel braaf de checklist dagelijks afgegaan. Het varieert van het lezen van bepaalde bladzijdes tot hoofdstuk, tot het laten van bepaalde zaken en ook weer dingen juist toevoegen in je leven.

Zo (moest/mocht) ik bepaalde dingen laten, het bed mocht nog alleen maar gebruikt worden voor slapen en seks. Een film op Netflix kijken in bed was dus niet meer toegestaan. Wat ik mij wel afvraag is of Netflix and chill een uitzondering is op de regel. De onderdelen van de checklist spelen niet alleen maar af op- en rondom jouw bed. Het gaat ook over sporten, het innemen van voldoende vocht en het doen van dingen die jij leuk vindt.

LET OP: KramerTalks maakt gebruik van een kortingspagina.
Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina! De link hieronder stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent:

Perfect slapen in 7 stappen

Mijn ervaring

Voordat ik het product ging kopen had ik voor ogen dat ik perfect sliep. Viel altijd binnen een kwartier in slaap, haalde genoeg uren en had in de ochtend niet belachelijk veel moeite om op te staan. Toch heeft dit product mij echt even weer terug op aarde gezet. Wat valt er toch veel meer te halen uit een goede nachtrust dan dat ik altijd voor ogen had. Het bleek dat ik wel genoeg (teveel) uren maakte, maar de kwaliteit daarvan niet optimaal was. Hierdoor was ik toch niet altijd zo fit als ik zelf voor ogen had.

Verder in het traject begon ik te merken dat ik wat korter begon te slapen, maar voelde mij zoveel fitter. Eerst had ik echt 9 uur slaap nodig, anders was ik versuft en kon ik lastig mijn bed uit komen. Nu is dit wel anders, 7 uur slapen is voldoende om met twee benen tegelijkertijd uit bed te springen. Wel moet ik oppassen dat ik niet mijn enkel verzwik tijdens het wakker worden. Ook heb ik al twee jaar lang een doel voor ogen, wat mij nog nooit is gelukt. Aan de hand van deze cursus/methode is dit nu eindelijk wel realiteit.

Namelijk om iedere ochtend op 05:30 opstaan. Dit omdat vroeg opstaan zoveel voordelen met zich meebrengt. In de eerste ochtend uurtjes slaapt de rest nog, jij kunt dus ongestoord dingen voor jezelf doen. In de eerste uren van de dag, kun jij al productiever zijn en je beloftes nakomen. Huidig ga ik nu ongeveer rond de klok van 22:00/22:30 naar bed en word ik 05:30 wakker. Vol energie kan ik dan mijn bed uit stappen, zonder te sluimeren. Heerlijk!

Het is te merken dat ik heel erg positief ben over het product Perfect slapen in 7 stappen. maar het kan ook niet anders, het heeft mij zoveel positiviteit gebracht. Heb het al eerder aangekaart, wij spenderen zoveel tijd in ons leven aan slapen. Waarom niet het beste uit je slaap halen?

Handige informatie over het product

Als je het product wilt aanschaffen is dit nog wel even interessante informatie. KramerTalks maakt gebruik van een kortingspagina waardoor je een stuk goedkoper dit product kunt aanschaffen. Normaliter kost het 74,- euro. Op de kortingspagina kun jij het product halen voor 37,- euro. Dit is ook de prijs dat wij ervoor betaald hebben. Tijdens het bestellen vragen ze om wat persoonlijke gegevens, zoals waar je woont. Dit doen zij om het product naar je toe te sturen. Je kunt betalen met Ideal, Paypal, Bancontact en Sofort.

Wat verder nog bijzonder aan dit product is, is dat jij maar liefst 90 dagen niet goed geld terug garantie hebt. Je kunt binnen 90 dagen je geld terug vragen per mail, zonder een reden te hoeven opgeven. Je krijgt dan het volledige bedrag terug gestort op je rekening. Binnen een week merkte ik persoonlijk al resultaat in mijn slaapkwaliteit, dus laat staan dat je binnen een maand weet of dit voor jou gaat werken of niet. Dan heb jij nog alle tijd om je geld terug te vragen. Een heel mooi gebaar van de makers om zolang garantie te geven.

Overzicht van wat je krijgt

Dit is wat je krijgt als je vandaag bestelt:

Perfect slapen in 7 stappen

Voor 16.00 uur besteld, morgen in de brievenbus
Je kunt de digitale versie direct downloaden en lezen

Ondersteuning / support
1 jaar persoonlijke ondersteuning
Slaapchecklist © (digitaal)

Slaapkwaliteit optimaliseren (tijdelijk gratis)
E-cursus ‘Dieper Slapen’ (automatische inschrijving)

Slaapverwekkende bonus (digitaal)
Kalmeer je gedachten: 10 bewezen technieken
Welterusten-snacks Receptenboek
Slaapwijzer.net supplementengids
Crystal Waters 90bpm relax-muziek

Klik hier om naar de kortingspagina te gaan.

Planning KramerTalks

Ben jij benieuwd wanneer er weer een nieuw bericht verschijnt op KramerTalks? Check dan gauw even de planning!

KramerTalks


Your Signature

Gerelateerde berichten:
Laat een reactie achter:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"07932":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"07932":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"07932":{"val":"rgb(72, 154, 247)","hsl":{"h":211,"s":0.91,"l":0.62}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Get in touch