.st0{fill:#FFFFFF;}
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"70cf1":"Royal Blue"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Word Financieel intelligent en maak de beste geldkeuzes.

Ontdek hoe je makkelijk geld kunt besparen, meer geld kunt gaan verdienen en hoe je een vermogen kunt opbouwen. Stapsgewijs naar een financieel gezonder leven.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"55c7c":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"55c7c":{"val":"var(70cf1)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"55c7c":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Ontdek de mogelijkheden

Review: Droog Trainen Protocol 

 september 7, 2018

Door  KramerTalks

Je wilt vet verliezen, afvallen en beter in je vel zitten. Het is nu wel tijd om een gezonder leven te lijden op een goed en gezond gewicht. Toch weet je niet helemaal hoe jij dit kunt aanpakken, op internet is er zoveel informatie te vinden waardoor jij niet meer weet wat te doen. Het is veel handiger als jij een totaalpakket binnen handbereik hebt, zodat jij aan de slag kunt en je doelen bereiken. Het Droog Trainen Protocol voor mannen en het Droog Trainen Protocol voor vrouwen beweert zo een totaalpakket te zijn. Wij van KramerTalks hebben het programma uitgeprobeerd en delen hier onze ervaring.

Achtergrond informatie over het product

Het Droog Trainen Protocol (DTP) is een product afkomstig van droogtrainenacademie.nl. Dit is een zeer bekende en grote website in de fitness branche. Met meer dan 50.000 likes op Facebook hebben zij zich al echt bewezen. De makers achter de website en DTP staan voor resultaat. Zij vinden het belangrijk dat ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Voor hun heeft een gezond lichaam veel dingen gebracht en gunnen jou dit ook. Ze delen en leven letterlijk hun passie.

Ze beseffen dat veel mensen hun ware potentie nooit zullen bereiken, puur door de hoop onzin dat te vinden is op het internet. Zoek naar de term: Hoe word ik super gespierd binnen een week en jij vindt duizenden resultaten hoe jij dat kunt worden. Terwijl dat onmogelijk is. Om mensen daadwerkelijk gezonder, gespierder en slanker door het leven te laten gaan komen zij met realistische doelstellingen en een hoop theorie.

LET OP: KramerTalks maakt gebruik van een kortingspagina.
Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina! De link hieronder stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent:

Kortingspagina voor mannen

Kortingspagina voor vrouwen

Inhoud van het product

Wat krijg jij wanneer jij het programma DTP aanschaft. Je ontvangt na de aankoop direct een bevestiging in je mail van de aankoop. Met netjes een factuur van de aankoop, handig voor de administratie. Een paar minuten daarna ontvang jij jouw persoonlijke gegevens waarmee jij in kunt loggen op hun website. Hier vind jij al jouw producten in een handig overzicht. Huidig krijg jij maar liefst 11 producten bij het aanschaffen van het Droog Trainen Protocol. Het kan heel goed zijn dat wanneer jij dit leest, het programma al uitgebreider is. Want na het aanschaffen heb jij levenslang toegang op het programma en krijg je nieuwe updates er gratis bij. Een paar voorbeelden van wat jij krijgt:

-> Informatie over voeding
-> Informatie over krachtsport
-> 12 weken trainingsschema
-> Oefeningen om thuis te doen
-> Macronutriënten calculator
-> Voedingslijst
-> E-book objectief progressie meten
-> Data progressie tabel
-> 3-daagse trainingsschema
-> 4-daagse trainingsschema

Mijn mening over het Droog Trainen Protocol

Zelf ben ik erg te spreken over het concept. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen, is er veel onzin te vinden op het internet. Waar ik mij zelf heel erg aan stoor, is dat het bijna altijd lijkt te draaien om het resultaat. Mensen willen met zo min mogelijk moeite, zoveel mogelijk bereiken. Hierdoor halen zij nooit de resultaten die zij willen of het lukt hen alleen op korte termijn. Worstel jij ook al tijden met je gewicht, fysieke voorkomen en alles wat daarbij komt kijken. Dan is DTP (Droog Trainen Protocol) voor jou een uitkomst.

Direct in het begin van het (trainings)programma vertellen zij jou dat jij ervoor zult moeten werken. Dat het belangrijk is om aan je lichaam te denken en niet aan het (snelle) resultaat. Als jij van start gaat met het DTP, ga jij eerst werken aan jouw manier van denken, oftewel jouw mindset. Dat vind ik zó sterk aan dit programma. Als jij jouw doelen, wensen en mindset vanaf het begin af aan al in orde hebt, ga jij zeker weten resultaten boeken. Mijn complimenten aan de makers van dit programma voor hun werkwijze.

Werk aan je kennis

Buitenom de mindset die jij gaat ontwikkelen doe jij een hoop kennis op. Het DTP is een schat aan kennis en ervaring over training, voeding en alle andere elementen die belangrijk zijn om een optimaal resultaat te bereiken. De kennis in het DTP is een samenvatting die jou letterlijk jarenlang studeren en proberen kan besparen. Lees dus eerst dit hele protocol grondig door en volg alle stappen die beschreven staan.

De informatie staat aangegeven in een volgorde die praktisch is. Hou je hier dus ook aan. Ga geen dingen door elkaar doen of zelf verzinnen. Neem geen overhaaste beslissingen, omdat je denkt dat er niks in je lichaam gebeurt. Hou je aan het plan en je zal resultaat bereiken. Het DTP heeft zich al vele malen bewezen en is geschreven om de reis richting jouw droomlichaam zo soepel mogelijk te maken

Het trainingsgedeelte

Natuurlijk krijg jij alleen meer dan kennis en informatie over voeding. Het programma is ook bedoeld om jou in beweging te krijgen. DTP blijft sterk waar het sterk in is, voordat jij in beweging komt krijg je daar eerst theorie over. Weer adviseer ik je om dit eerst te lezen, je voorkomt hierdoor echt dat je beginnersfouten gaat maken en boekt veel sneller resultaat. Buitenom de theorie over het sporten krijg je een 12 weken trainingsprotocol. Hierin staat wat jij de komende 12 weken kunt doen, zowel thuis als in de sportschool. Je kunt het uitprinten zodat je aantekeningen kunt maken en het is te openen op je mobiele telefoon. Overigens kun je alle producten/diensten openen op elk apparaat, denk aan je laptop, mobiel en tablet.

Het trainingsschema is opgebouwd in 7 dagen (een week) dat jij 12 weken lang herhaald, alleen dan hierin progressie maakt. Je kunt op elke dag ermee beginnen, dus je hoeft geen smoesje te verzinnen om pas maandag van start te gaan.

Meten is weten

Die weegschaal, sporters hebben er een haat-/liefde verhouding mee en vermoedelijk jij ook. Een weegschaal zegt namelijk niets meer dan je gewicht. Dit kan erg demotiverend werken. Jij kunt namelijk lekker bezig zijn, vet verliezen en toch zegt die gemene weegschaal dat jij aangekomen bent. Dit kan komen doordat jouw lichaam sterker wordt en meer spiermassa aanmaakt. Spieren zijn in eerste instantie minder zichtbaar, maar wegen meer dan vet. Je kunt dus daadwerkelijk goed bezig zijn maar wel zwaarder worden. Om jou gemotiveerd en met beide benen op de grond te houden, besteden zij in het Droog Trainen Protocol veel aandacht aan objectief progressie meten.

Dit houd in dat zij jou leren hoe jij maar liefst op 25 punten jouw voortgang kunt bepalen, hiervan is je gewicht één punt. Denk aan je omvang van jouw armen, buik, benen, billen en nog veel meer. Zelfs jouw slaapkwaliteit en stresslevel komt terug in deze metingen. Zo kun jij dus goed in de gaten houden hoe jouw lichaam eraan toe is en of je voortgang boekt. Professionele sporters gebruiken deze metingen ook, dankzij het DTP kun jij dezelfde metingen hanteren als zij.

LET OP: KramerTalks maakt gebruik van een kortingspagina.
Je betaalt hier minder dan op de normale aankoop pagina! De link hieronder stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je veel goedkoper uit bent:

Kortingspagina voor mannen

Kortingspagina voor vrouwen

Wat bereik je met Droog Trainen Protocol

Je hebt van mij al veel informatie gekregen over het Droog Trainen Protocol voor zowel mannen als vrouwen. Om nog een duidelijker beeld te krijgen van wat het is, wil ik je adviseren om hier naar toe te gaan. Wat bereik je met het Droog Trainen Protocol?

✔Nooit meer gissen of je het goed doet. Alle informatie die je nodig hebt in één overzichtelijk protocol
✔Een ideale start met heldere informatie zodat je snel resultaat ziet (dit zorgt voor nog meer motivatie)
✔Niet meer bang zijn voor eten en geen vreetbuien meer. Genieten van het leven hoort erbij. Het leven draait niet alleen om fitness
✔Meer zelfvertrouwen omdat je fysiek vooruit gaat. Je verbrand vet en krijgt een strakker lichaam
✔Geen schuldgevoel meer. Je weet de juiste balans en werkt in jouw tempo richting je doel
✔Effectief trainen zonder plateaus. Jij maakt wekelijks progressie en ziet je lichaam groeien
✔Plezier en motivatie terug waardoor jij je 110% wil inzetten
✔Tevreden zijn met en trots zijn op jezelf en je lichaam

Niet goed geld terug garantie

Wettelijk heb jij 14 dagen de tijd om een aankoop te annuleren en je geld terug te krijgen. De makers van Droog Trainen Protocol geven je wat langer de tijd, namelijk 90 dagen. Het product zelf is gefocust om jou in de eerste drie maanden een goede start te laten maken. Het is dus heel apart dat zij drie maanden garantie geven, want je kunt het product immers “helemaal” uitproberen en dan nog je geld terug vragen. De makers geloven in hun product en weten zeker dat jij het na die drie maanden nog zeker weten wilt blijven gebruiken. Is dit niet het geval, dan kun jij binnen drie maanden aangeven dat jij je geld terug wilt. Lijkt mij een prima deal.

Tijdelijke bonus t.w.v. 182 euro

Buitenom dat je al een goed product ontvangt voor relatief weinig geld, namelijk 47 euro, ontvang je ook meerdere bonussen.

12 Weken Trainingsprotocol (gym)

Normaal €47. NU GRATIS!

3 Trainingsfases met progressieve opbouw
Schema’s voor 3, 4 en 5 dagen per week
Handige pdf bestanden voor in de gym op je smartphone of om te printen
Schema’s voor 3, 4 en 5 dagen per week
12-weken-training-protocol-vrouwen

12 Weken Trainingsprotocol (thuis)

Normaal €47. NU GRATIS!

3 Trainingsfases met progressieve opbouw
Schema voor 4 dagen per week
Alle oefeningen op lichaamsgewicht, geen accessoires nodig (ook met accessoires uit te voeren)
Ideaal voor thuis of op reis

Macronutriëntencalculator

Normaal €37. NU GRATIS!

Simpel jouw gegevens invullen (geen lastige berekeningen!)
Exact jouw ideale start calorieën berekend
Exact jouw vetten, koolhydraten en eiwitten verdeling berekend
Direct starten met jouw persoonlijke plan!
macronutriënten-calculator
ebook_objectief_progressie_meten_ipad

E-book “Objectief Progressie Meten”

Normaal €27. NU GRATIS!

Nooit meer gissen of je progressie maakt. Meten is weten!
Alle tools die jij nodig hebt om objectief te meten (Excel bestanden meegeleverd)
Leren waarom de weegschaal alleen een slecht meetinstrument is
Leren hoe jij niet meer in paniek hoeft te raken maar met een gerust hart jouw reis kan vervolgen

Lijst Voedingsproducten

Normaal €17. NU GRATIS!

Alle populaire voedingsproducten in één handige lijst
Voedingsproducten per categorie uitgeschreven
Calorieën, vetten, koolhydraten en eiwitten overzichtelijk weergegeven
voedingslijst
voedingslogboek-mannen

Trainings- en Voedingslogboek

Normaal €7. NU GRATIS!

Handig document om jouw training en voeding te loggen per dag
Jouw training en voeding overzichtelijk in één document (Excel bestand)

Product voor de goedkoopste prijs

Mijn advies is zeker om dit product aan te schaffen. Mits je het goed volgt zal het je alleen maar sterker en fitter maken. Laat je inspireren door de mindset en kennis dat zij jou meegeven. Laat ook zeker bekenden van jou weten dat jij aan de slag gaat met dit protocol, wellicht dat zij mee willen doen! KramerTalks mag dit product met korting aanbieden, klik op onderstaande link om naar hun website te gaan waar zij dit product (met korting) verkopen:

Kortingspagina voor mannen

Kortingspagina voor vrouwen

Planning KramerTalks

Ben jij benieuwd wanneer er weer een nieuw bericht verschijnt op KramerTalks? Check dan gauw even de planning!

KramerTalks


Your Signature

Gerelateerde berichten:
Laat een reactie achter:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"07932":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"07932":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"07932":{"val":"rgb(72, 154, 247)","hsl":{"h":211,"s":0.91,"l":0.62}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Get in touch