.st0{fill:#FFFFFF;}
__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors__{"colors":{"70cf1":"Royal Blue"},"gradients":{}}__CONFIG_local_colors__

Word Financieel intelligent en maak de beste geldkeuzes.

Ontdek hoe je makkelijk geld kunt besparen, meer geld kunt gaan verdienen en hoe je een vermogen kunt opbouwen. Stapsgewijs naar een financieel gezonder leven.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"55c7c":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"55c7c":{"val":"var(70cf1)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"55c7c":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Ontdek de mogelijkheden

IJs verkopen aan Eskimo’s: het lezen waard?! 

 maart 24, 2018

Door  KramerTalks

In het boek IJS verkopen aan Eskimo’s geeft Pacelle van Goethem een unieke kijk op de kracht van overtuigen. De psychologie achter overtuigen is interessant om te lezen. Hoe kan het dat de één zeer overtuigend overkomt en de ander niet? Wellicht wil jij mensen beter kunnen overtuigen. Met dit boek maak jij een stap in de goede richting.

Definitie van overtuigen

Voordat ik je meer ga vertellen over het boek, nemen wij eerst even de definitie van overtuigen door.

“Overtuigen is een manier van beïnvloeden. Je zorgt ervoor dat de ander iets van je overneemt: een mening, een idee of voorstel. Overtuigen is een techniek die je kunt aanleren. Maar alleen als je zelf overtuigd bent van je boodschap, kun je ook overtuigend zijn.”

Overtuigen kun je leren

In de definitie van overtuigen kun je lezen dat het een techniek is dat je kunt aanleren. Dit is een positief feit. Ook JIJ kunt leren om anderen te overtuigen. Wanneer jij dit wilt leren is het boek IJS verkopen aan Eskimo’s een zeer goede investering in jezelf.

Het boek

Om overtuigen te kunnen verklaren is de schrijfster te rade gegaan bij de neurofysiologie. Drie hersengebieden die belangrijk blijken te zijn voor overtuigen. In haar boek lees je hoe hun werking inhaakt op je waarneming, emoties, persoonlijkheid, verlangens en strategieën. Ten tweede doet ze onderzoek naar de best practices (beste werkwijzen). Ze verteld je hoe jij het beste dingen kunt aanpakken zodat je het meeste resultaat boekt. Ze heeft jaren lang videomateriaal verzameld van mensen die speeches, gesprekken en vergaderingen houden. Aan de hand van deze beelden heeft ze een patroon ontdekt in wat de sprekers deden voordat er door de ander(en) werd geknikt, geklapt of geschreven.

De goude regel

In het boek komt één goude regel voortdurend terug; om te kunnen overtuigen, is dat degene die je wilt overtuigen ontspannen is. De persoon dient ontspannen genoeg te zijn om je te kunnen vertrouwen en naar je te luisteren. Dit bereik je door bewust te zijn van wat hij of zij wilt en verwacht. In haar onderzoek hiernaar heeft zij dit kunnen onderverdelen in drie prominente stijlen. Stijlen die kennelijk de ander doet ontspannen. De verschillende stijlen zijn onderverdeeld in autoriteit, vriend(in) en een voorbeeld positie.

Ontdek jouw stijl

Je kunt jezelf niet uitroepen tot een bepaalde stijl, anderen kennen je dat toe. Dit heeft alles te maken met je persoonlijkheid. Anderen bepalen onbewust wat jij voor hun betekent. Gelukkig leer je in het boek hoe jij het heft in eigen handen kan nemen. Je gaat een bewustwording creëren over hoe jij je gedraagt en zal hierin één van de drie stijlen herkennen. Het boek geeft je handige informatie wat de voor- en nadelen zijn van elke stijl en hoe jij jouw persoonlijke overtuigingskracht kunt versterken.

Ik ben ervan overtuigd, dat jij overtuigender zal zijn

In IJs verkopen aan Eskimo’s kan het niet anders, dan dat je op persoonlijke vlak enorme sprongen zal gaan maken. Je leert gaande weg in het boek jezelf steeds beter kennen. Dit komt zeer ten goede van je persoonlijke overtuigingskracht. Daarnaast krijg je enorm veel handige (simpele) tips dat jij elke dag opnieuw weer kunt toepassen. Je zal automatisch situaties die zich hebben afgespeeld evalueren en hier sterker uitkomen. Neem volledige controle over jouw leven. Je bent het waard. Investeer in jezelf.

Begin direct met lezen

Je kunt al direct aan de slag met dit boek. Je kunt het ebook downloaden of het paperback exemplaar bestellen bij bol.com!

Koop bij bol.com

Nog niet overtuigd?

Het kan zijn dat je nog niet helemaal overtuigd bent om dit boek te gaan lezen. Ik hoop dat ik hiermee je twijfel kan wegnemen;

Het boek zit vol met onderzoek, de schrijfster leeft het onderwerp “overtuigen”. Alles wat zij heeft geleerd in tig jaren, staat geschreven in een boek van nog geen twee tientjes.

Het kost je dus minder dan 20 euro om informatie op te doen, waar iemand anders jarenlang over heeft gedaan om erachter te komen. Anderen hebben aangegeven dit boek in één dag te hebben gelezen. Jij kunt in één dag leren waar iemand anders jaren over heeft gedaan.

Lees ook: snel leren overtuigen met deze vijf tips

Planning KramerTalks

Ben jij benieuwd wanneer er weer een nieuw bericht verschijnt op KramerTalks? Check dan gauw even de planning!

KramerTalks


Your Signature

Gerelateerde berichten:
Laat een reactie achter:

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"07932":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"07932":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"07932":{"val":"rgb(72, 154, 247)","hsl":{"h":211,"s":0.91,"l":0.62}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Get in touch